Letní Apartmány

Apartmány Nežárka najdete v krásné krajině Jižních Čech, CHKO Třeboňsko, mezi městy Třeboní a Jindřichovým Hradcem, na okraji katastru obce Novosedly nad Nežárkou.

Dříve byl objekt pod názvem Hotel Nežárka pronajímán a postupem času se na něm podepsal nezájem nájemce o prosperitu zařízení. V současné době byl hotel upraven na apartmány s vlastním kuchyňským zázemím. V objektu jsou 3 čtyřlůžkové apartmány 3+kk, 5 třílůžkových apartmánů 2+kk, 4 dvojlůžkové apartmány 1+kk a jeden bezbariérový dvojlůžkový 2+kk. Součástí apartmánového domu je vyhřívaný krytý bazén se slanou vodou, vnitřní atrium, parkoviště osobních aut a velká louka, která se dá využít pro sportovní vyžití. Je zde i formanka s jednoduchým občerstvením a terasou.

Pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem a televizí, v kuchyňkách je kompletní elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, chladnička a jídelní soupravy. Součástí všech apartmánů je toaleta se sprchovým koutem a vlastním měřičem elektrického proudu, takže každý si hradí vlastní spotřebu dle momentálních sazeb dodavatele. Objekt je zasazen do nádherné přírodní scenérie mimo dosah civilizace, je ideálním místem pro cyklistické i pěší výlety. Autem je to kousek do Třeboně, Jindřichova Hradce, Stráže nad Nežárkou, ale též do vzdálenějších míst jako je Hluboká, Krumlov, Telč, nebo Slavonice.